الثلاثاء، 16 أكتوبر 2018

شوربة لسان العصفور

شوربة لسان العصفور

المكوّنات

  1. 50 جرام لسان العصفور لكل فرد
  2. معلقة كبيرة سمنة
  3. كوب شوربة فراخ أو لحمة مبهرة
  4. ملح
  5. فلفل اسود

الخطوات

  1. هنحمر اللسان العصفور في ملعقة السمن لما لونة يبقى وردة غامق وكله لون واحد مع التقليب المستمر....لو بتحمرى لسان العصفور ولقيتى جزء اتحمر وجزء لونه فاتح هنعمل ايه....هنطفى النار ونقلب شوية هتلاقى كله بقى لون واحد تولعى النار وتكملى الخطوات عادى
     
     
  2. هننزل بالشوربة ونسيبها تغلى 5 دقائق
     
     
  3. نغطيها ونطفى عليها وبعد ربع ساعة هنلاقى لسان العصفور استوى نظبط الملح والفلفل
     
     
  4. وبالهنا والشفا لو جربتوها وعجبتكم ياريت دعوة منكم 😄